Hvordan kan mit barn invitere venner til Revolut <18 og spore processen i appen?

Sådan henviser man venner, hvis barnet har den rigtige alder

1. Åbn menuen 'Indstillinger' på Revolut <18-startskærmen.
  2. Tryk på 'Inviter en ven'.
  3. Følg vejledningen på skærmen for at invitere venner.

På denne skærm kan barnet også se, hvor meget det kan tjene på hver henvisning, og hvad barnets venner skal gøre for at få belønningen.

Når en ven tilføjer dit barns invitationskode i sin app, kan dit barn følge med i, hvor tæt barnet er på at få belønningen.

For at få udbetalt belønningen skal dit barns ven gennemføre nogle trin inden for en bestemt tidsramme. Hvis du vil vide mere om, hvad trinene indebærer, og hvad tidsrammen er, skal du gå til 'Inviter venner' i Revolut <18-appen.

Dette tilbud gælder ikke for alle lande og aldersgrupper. Hvis dit barn ikke kan se tilbudslinket, kan barnet muligvis ikke benytte tilbuddet.

Der kan være en grænse for, hvor mange venner dit barn kan henvise. Du kan få mere at vide i vilkårene for tilbuddet.