Hvorfor kan min teenager ikke se kontantpræmien for henvisning til Revolut <18 på sin konto?

For at din teenager kan modtage kontantpræmien, skal du sikre dig, at den inviterede ven har gennemført alle nødvendige handlinger inden for den tilladte tidsramme. Handlingerne og tidsrammen kan ses i sektionen 'Inviter venner' i din teenagers Revolut <18-app ('Inviter venner' er tilgængelig i menuen 'Indstillinger', hvis din teenager er kvalificeret til kampagnen)

Der kan også være en grænse for, hvor mange venner der kan henvises. Se flere oplysninger i vilkår og betingelser.