Kan mit barn oprette sin Revolut <18-konto direkte?

Som forælder kan du oprette en Revolut <18-konto til dit barn, hvis barnet er mellem 6 og 17 år. Hvis dit barn er ældre end den aldersgrænse, der er angivet nedenfor (den lokale 'digitale samtykkealder'), kan barnet i stedet begynde tilmeldingsprocessen via Revolut <18-appen (selvtilmelding). Du skal dog stadig godkende kontoen, før den kan aktiveres.

Hvis dit barn følger selvregistreringsprocessen, kan du finde aktiveringslinket i den invitation, som dit barn har sendt, eller under 'Opgaver' under saldoen på din primære konto. Den første forælder, der aktiverer kontoen, bliver forælderen med statussen 'primær'/'administrator', og dit barn kan ikke få adgang til nogen finansielle funktioner, før du har godkendt dem.

Hvis dit barns Revolut-konto ikke er godkendt efter 60 dage, bliver anmodningen fjernet, og kontoen vil blive slettet.

Hvis de personlige oplysninger, dit barn har angivet i forbindelse med sin selvregistrering, er forkerte, kan du afvise anmodningen om kontoaktivering og i stedet oprette en ny <18-konto direkte i din egen app.

Den type Revolut< 18-konto, der oprettes, vil være den samme, uanset hvilken metode du bruger.

Tjek den digitale samtykkealder i nedenstående områder

• 13 år i Bulgarien, Danmark, Estland, Finland, Gibraltar, Island, Letland, Malta, Norge, Portugal, Schweiz, Singapore, Storbritannien, Sverige og USA
  • 14 år i Belgien, Cypern, Italien, Litauen, Spanien og Østrig
  • 15 år i Australien, Frankrig, Grækenland, Slovenien og Tjekkiet
  • 16 år i Irland, Kroatien, Liechtenstein, Luxembourg, Nederlandene, Polen, Rumænien, Slovakiet, Tyskland og Ungarn