Hvad er Revolut <18, og hvem kan oprette en konto?

Revolut <18 er til børn og unge i alderen 6-17 år. Kontoen er tilknyttet forælderens eller værgens konto og har samme basisvaluta. Kun en forælder eller værge kan godkende og administrere kontoen.

Sådan opretter du en Revolut <18-konto

1. Gå til 'Hjem' i menuen nederst på skærmen.
  2. Tryk på 'Konti' under din saldo.
  3. Vælg '+ Tilføj ny', og tryk på '<18-konto'.

Når du har oprettet en konto, kan du også bestille et kort til dit barn via appen. Dit barn kan derefter bruge de penge, du indsætter på kontoen, tjekke sin saldo og bruge alderssvarende økonomistyringsværktøjer i Revolut <18-appen.

Hvis der ved en fejl blev oprettet en personlig konto i stedet for <18-kontoen, skal du kontakte vores support via chat for at lukke kontoen.

Revolut <18 er tilgængelig i Europa, Australien, Singapore og USA. Tjenesten bliver snart tilgængelig i flere lande.

Vilkår og betingelser for Revolut <18 er gældende.