Hvordan fungerer oprunding af småpenge med <18?

Når dit barn aktiverer funktionen til afrunding af småpenge, runder vi køb med Revolut <18-kortet op til nærmeste hele beløb. Differencen sætter vi så ind på den valgte Pocket.

Hvis dit barn f.eks. køber en sandwich til 3,80 , runder vi beløbet op til 4,00 , og de 0,20 , som beløbet blev rundet op med, sættes ind på barnets valgte Pocket.

Hvis barnet ikke har nok penge på sin konto til at runde et køb op, bliver småpengene ikke lagt til opsparingen for den betaling.

Du og dit barn kan holde styr på opsparingen og til- eller fravælge afrundingsfunktionen, når I vil.