Hvordan kan mit barn sende penge til venner?

Betalinger via Revolut <18 er begrænset til kunder, som har en Revolut <18-konto og er over den digitale samtykkealder.

Dit barn skal angive sit telefonnummer, og give tilladelse til at aktivere synkronisering af kontakter for at identificere betroede kontakter. Sådan gør man:

1. Læs historierne i 'Velkommen til Revolut <18'.
  2. Åbn fanen 'Betalinger' i Revolut <18-appen.
  3. Tryk på 'Aktivér'.
  4. Tilføj det relevante telefonnummer, og aktivér synkronisering af kontakter.

Sådan sender dit barn straksoverførsler til en anden Revolut <18-kunde:

1. Åbn fanen 'Betalinger'.
  2. Tryk på 'Ny' for at vælge en ny modtager, eller vælg en eksisterende modtager i sektionen Foreslået.
  3. Indtast beløbet, og tilføj en besked og/eller GIF, hvis du har lyst.
  4. Tryk på 'Send'.

Når dit barn sender penge til en person for første gang, sættes transaktionen på hold, indtil både du og modtageren godkender den. Hvis dit barn sender penge til en allerede godkendt modtager, godkendes transaktionen automatisk.

👉 Hvis dit barn ikke er over den regionale digitale samtykkealder, er barnet muligvis ikke kvalificeret til at bruge funktionen endnu.

• 13 år i Belgien, Danmark, Estland, Finland, Gibraltar, Island, Letland, Malta, Norge, Portugal, Singapore, Sverige, Schweiz, Storbritannien og USA.
  • 14 år i Østrig, Bulgarien, Cypern, Italien, Litauen og Spanien.
  • 15 år i Australien, Tjekkiet, Frankrig, Grækenland og Slovenien.
  • 16 år i Kroatien, Tyskland, Ungarn, Irland, Liechtenstein, Luxembourg, Nederlandene, Polen, Rumænien og Slovakiet.

Betalinger via Revolut <18 er underlagt grænser, som er baseret på dine lokale vilkår og betingelser.