Hvad er Revolut <18-appen designet til?

I Revolut <18-appen fokuseres der på at lære dit barns færdigheder i forbindelse med økonomistyring.

Ved at downloade appen og logge ind på den kan dit barn se sin saldo og sine transaktioner og anmode om penge fra dig (den primære forælder). Barnet kan også spare penge op til sine mål og tjene penge ved at gennemføre nogle udfordringer, der er defineret af dig (f.eks. huslige opgaver).

Hvis barnet er over en vis alder (13-16 år, afhængigt af dit land og lokale love), kan barnet også iværksætte betalinger til sin Revolut <18-kammerater, men du skal dog godkende enhver førstegangsoverførsel til en ny ven.

Du kan få mere at vide om den digitale samtykkealder i disse ofte stillede spørgsmål.

Kortets sikkerhedsindstillinger kan kun administreres af forældre eller juridiske værger (inklusive medforældre).

Den almindelige Revolut-app, som du bruger, ikke kan bruges af mindreårige, selvom de har en Revolut <18-konto.

👉 Nogle funktioner er muligvis ikke inkluderet i dit abonnement. Se, hvilke abonnementer, der har fuld adgang til Revolut <18-funktionerne, her.

Vilkår og betingelser for Revolut <18 er gældende.