Kan jeg indsætte penge på eller hæve penge fra mit barns konto?

Indsæt penge til dit barns konto med det samme fra din Revolut-konto uden omkostninger. 'Hjem' → tryk på kontovælgeren under din saldo → vælg '<18-konto' → 'Indsæt penge'.

Hæv penge fra dit barns konto når som helst. 'Hjem' → tryk på kontovælgeren under din saldo → vælg '<18-konto' → 'Hæv'.

Kan jeg oprette en tilbagevendende betaling til mit barns konto?

Ja, for at oprette en tilbagevendende betaling fra din Revolut-konto skal du gå til 'Hjem' → trykke på kontovælgeren under din saldo → rulle ned → vælge '<18-konto' → 'Ugentlige lommepenge'.

Indstil beløbet og ugedagen for automatisk at opfylde kontoens saldo hver uge. Du kan når som helst redigere eller slette lommepengene.