Kan jeg styre mit barns brug af Revolut <18-kortet?

Du er ansvarlig for dit barns kortsaldo, og du kan forhindre ethvert forbrug ud over den saldo, der er tilgængelig på deres konto.

Som forælder har du adgang til dit barns saldo og transaktioner. Hvis du har aktiveret pushmeddelelser for dine transaktioner, får du også øjeblikkelige meddelelser, når dit barn bruger penge.

Hvis en transaktion ser mærkelig ud, skal du åbne dit barns profil og vælge barnets kort. Du kan spærre kortet og administrere kortets sikkerhedsindstillinger.

Du kan også angive en månedlig forbrugsgrænse, se pinkoden og frigive PIN/CVV-forsøg.

Kortets indstillinger kan kun administreres af enten den primære forælder eller medforælderen.