Hvordan føjer jeg en medforælder til mit barns konto?

Hvis du er en forælder med administratorrettigheder, kan du tilføje en medforælder til at hjælpe dig med at administrere <18-kontoen. Dette skal gøres for hver Revolut <18-konto. Du kan fjerne medforælderen når som helst.

Sådan tilføjer eller fjerner du en medforælder

1. Gå til 'Hjem' i menuen nederst.
  2. Tryk på 'Konti' under din saldo.
  3. Vælg '<18-konto' → Vælg den konto, du vil føje en medforælder til (hvis du har mere end én <18-konto tilknyttet).
  4. Vælg 'Indstillinger', og tryk på 'Medforælder'.

Du kan kun tilføje én medforælder ad gangen, og du kan tilføje medforælderen igen op til tre gange om året.

Det er ikke muligt at tilføje en medforælder til en <18-konto med et Standard-abonnement. Se abonnementer med fuld adgang til funktionerne i Revolut <18 her.