Hvilke funktioner kan medforældre få adgang til i forbindelse med Revolut <18?

Som den forælder, der er "ansvarlig"/"administrator" for et betalingsabonnement, kan du få en medforælder til at hjælpe dig med at lære din teenager om alt, der har med penge at gøre.

Medforældre kan opfylde Revolut <18-konti og administrere aktiviteten, men kun den forælder, som er "ansvarlig"/"administrator", kan tage penge ud af <18-kontoen.

👉 Nogle funktioner er muligvis ikke inkluderet i dit abonnement. Se, hvilke abonnementer, der har fuld adgang til Revolut <18-funktionerne, her.