Hvad sker der, hvis jeg flytter til et land, hvor Revolut <18 ikke er tilgængelig?

Hvis Revolut <18 ikke er tilgængeligt i dit nye land, er vi nødt til at lukke den Revolut <18-konto, der er knyttet til din profil.

📝 Revolut <18-funktionen er i øjeblikket tilgængelig i de nedenfor angivne områder.

Østrig, Belgien, Bulgarien, Tjekkiet, Cypern, Kroatien, Danmark, Estland, Finland, Frankrig (Guadeloupe, Martinique, La Réunion, Mayotte og Fransk Guyana), Tyskland, Gibraltar, Grækenland, Ungarn, Island, Italien, Irland, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Storbritannien, USA, Australien, Singapore.

👉 Du kan stadig få adgang til Revolut <18-funktionen, hvis dit nye bopælsland er angivet nedenfor, men du kan ikke længere oprette nye profiler.

Jersey, Isle of Man, Sint Maarten, Guernsey, Saint Martin, Caymanøerne, Fransk Polynesien, Ny Kaledonien.