Hvem kan indsætte penge på en Revolut <18-konto?

Den forælder eller værge, der oprettede kontoen, kan indsætte penge på den fra sin Revolut-konto. Hvis der er en medforælder, kan vedkommende også indsætte penge på kontoen.

Du kan indsætte penge ved at gå til 'Hjem' → trykke på kontovælgeren under din saldo → vælge '<18-konto' → 'Indsæt penge'.

👉 Hvis dit barn er gammelt nok, kan barnet også sende og modtage penge fra andre venner på Revolut <18. Læs mere om betaling med venner med <18 i disse ofte stillede spørgsmål.