Er mine penge i sikkerhed?

Måden, Revolut sikrer dine penge på, afhænger af, hvilken Revolut-enhed du er registreret hos. Du kan se, hvilken Revolut-enhed du er registreret hos, ved at benytte følgende fremgangsmåde:

1. Åbn Revolut-appen
  2. Klik på ikonet for din profil på startskærmen
  3. Rul ned til bunden af siden

Hvis du er registreret hos Revolut Bank UAB-institutionen:

Næsten alle indskud hos Revolut Bank UAB er forsikret af den litauiske statslige virksomhed "Indskuds- og investeringsforsikring" (VĮ "Indėlių ir investicijų draudimas"). Det betyder, at hvis et forsikret indskud ikke bliver returneret, såfremt Revolut Bank UAB ikke kan leve op til sine økonomiske forpligtelser, så udbetaler den litauiske statslige virksomhed "Indskuds- og Investeringsforsikring" indskudsforsikringskompensation for indskud til indehaverne. Den maksimale forsikringsudbetaling for indskud i Revolut Bank UAB for en enkelt indehaver er 100.000 EUR. Kompensationsbeløbet for indskudsforsikring bestemmes ved at kombinere alle indskud i Revolut Bank UAB. Bemærk, at visse indskud ikke er forsikrede. Du finder yderligere oplysninger om indskudsforsikring her.

Hvis du er registreret hos Revolut LTD-enheden:

Som elektronisk pengeinstitut er vi pålagt at "beskytte" de penge, vi modtager fra (eller til) kunder som dig.

"Beskytte" betyder, at vi indsætter de penge, vi modtager fra dig (eller til dig) på en bankkonto til klientpenge. Vi opbevarer pengene på disse klientkonti på dine vegne. Vi har klientkonti hos en række større banker (der opfylder vores og myndighedernes krav).

På denne måde er du beskyttet, hvis Revolut bliver insolvent, da pengene på disse konti vil blive brugt til at betale dig (og vores øvrige kunder), før alle andre får betaling.

Da din konto hos os er en elektronisk pengekonto (ikke en bankkonto), er dine penge ikke dækket af Financial Services Compensation Scheme.