Hvad bruger Revolut mine data til?

De oplysninger, vi skal bruge for at registrere dig, kan omfatte navn, telefonnummer, mailadresse, fødselsdato, identitetsdokumenter og kortoplysninger. Vi bruger blandt andet dine personoplysninger til at bekræfte din identitet, beskytte dig mod svindel og levere Revolut-tjenester til dig. Du kan finde flere oplysninger om dette under Privatlivspolitik.

Hvis du ønsker oplysninger om de personlige oplysninger, vi har om dig i forbindelse med levering af Revolut-tjenesterne, skal du gå til startskærmen → 'Profil' → 'Konto' → 'Dokumenter' → 'Anmodning om adgang til emne'.