Hvordan uploader jeg et dokument?

Følg disse trin, når du tager et livebillede af dit fysiske identitetsdokument:

1. Gå til sektionen 'Profil', og vælg 'Konto'.
  2. Vælg 👤 'Personlige oplysninger', og tryk på 'Bekræft min identitet'.
  3. Vælg din nationalitet, og vælg dokumentet/dokumenterne fra listen (f.eks. pas, identitetskort).
  4. Sørg for, at dit dokument er gyldigt, og at det ikke er udløbet. Hvis det er udløbet, skal du bruge et andet.
  5. Tag et livebillede af dokumentet. Juster dokumentet inden for rammen, og sørg for, at alle fire hjørner af dokumentet er synlige.
  6. Kontrollér, om billedet af dit dokument er klart og fuldt læsbart.
  7. Tryk på bekræft, og fortsæt tilmeldingsprocessen.