Hvor længe opbevarer Revolut mine oplysninger?

Vi skal opbevare visse personoplysninger i mindst 8 år i henhold til reglerne om kundekendskab, bekæmpelse af hvidvaskning af penge, bankvirksomhed og elektroniske penge. Revolut har detaljerede politikker og procedurer for at sikre, at vi overholder disse krav. Vi kan opbevare dine personoplysninger i en længere periode på grund af et muligt eller igangværende retskrav eller af en anden juridisk årsag.

Denne bestemmelse gælder for alle banker.

Du kan få mere at vide om Revoluts politik for opbevaring af data i afsnit 14 i vores databeskyttelseserklæring.

Sådan ser du, hvilke oplysninger vi har om dig

1. Gå til din profil.
  2. Tryk på 'Konto'.
  3. Vælg 'Dokumenter'.
  4. Tryk på 'Generelt'.
  5. Vælg 'Anmodning om indsigt'.

Hvis du vil vide mere om, hvordan vi beskytter dine oplysninger, kan du læse disse ofte stillede spørgsmål.