Hvilke personlige oplysninger skal jeg give for at oprette en Revolut-konto?

For at åbne en konto hos Revolut skal vi bruge følgende oplysninger:

• Navn
  • Telefonnummer
  • Fødselsdato
  • E-mailadresse
  • Bopælsland
  • Hjemadresse
  • Gyldige identitetsdokumenter
  • En selfie og en video- og/eller stemmeoptagelse (afhængig af lokale bestemmelser)
  • Formålet med din Revolut-konto
  • Køn (kun hvor vi er forpligtet ved lov til at bede om dette)
  • Fødested (kun hvor vi er forpligtet ved lov til at bede om dette)
  • Beskæftigelse (kun hvor vi er forpligtet ved lov til at bede om dette)
  • Skattenummer og bopæl (kun hvor vi er forpligtet ved lov til at bede om dette)

Vi beder om disse oplysninger, når du forsøger at åbne en konto. Du kan se mange af disse oplysninger i afsnittet 'Profil' i vores app.

Vi beder om disse oplysninger for at bekræfte din identitet, beskytte dig mod svindel og for at kunne levere vores tjenester til dig på en sikker måde.

For at få adgang til visse produkter, som f.eks. kredit, kan vi bede om flere oplysninger eller dokumentation. Vi vil altid forklare dig, hvorfor vi har brug for disse oplysninger, når vi beder dig om dem.

Databeskyttelse er vores højeste prioritet. Dine personlige oplysninger og eventuelle dokumenter eller data, som du sender til os, opbevares sikkert i overensstemmelse med vores databeskyttelseserklæring for kunder.

Hvis du har nogen spørgsmål om databeskyttelse, kan du kontakte vores databeskyttelsesansvarlige på dpo@revolut.com.