Jeg har gennemført alle de påkrævede trin, men den person, der henviste mig, har ikke fået en præmie. Hvorfor?

Der er få mulige årsager til, at den person, der henviste dig, ikke fik en præmie:

1. Du brugte ikke henvisningslinket fra den person, der henviste dig, da du tilmeldte dig. Den person, der henviste dig, kan tjekke skærmen 'Henvisninger' for at se, om den inviterede person blev registreret korrekt. Få mere at vide i denne artikel.
  2. Du gennemførte alle de påkrævede trin korrekt. Kontrollér, at de gennemførte trin opfylder kriterierne, der er beskrevet i denne artikel.
  3. Hvis du lige har gennemført de påkrævede trin, kan det tage et par dage for os at behandle sagen og udbetale præmien til den person, der inviterede dig.