Hvordan kan jeg undgå svindel?

For at du kan føle dig tryg og sikker på, at dine penge er i sikkerhed, anbefaler vi, at du følger disse gode råd, når du handler på nettet:

• Vær mistænksom over for tilbud eller priser, der virker for gode til at være sande.
  • Køb hos velrenommerede og pålidelige forhandlere.
  • Del aldrig dine pinkoder, adgangskoder eller engangskoder over telefonen eller via en chat med kundeservice.
  • Tjek anmeldelser på nettet for at bekræfte, at hjemmesiden er ægte, og at sælgeren er troværdig. Insister på at se varer af høj værdi i virkeligheden eller på video, og bed om dokumentation for ejerskab.
  • Prøv at få adgang til den hjemmeside, du vil købe noget fra, ved at indtaste adressen i din webbrowser. Følg ikke links i uopfordrede e-mails eller sms'er.
  • Husk at logge af eller logge ud af hjemmesider.
  • Vær opmærksom, hvis en forhandler beder dig om at betale via en pengeoverførsel i stedet for med kort.
  • Hvis du får en besked fra Revolut om, at modtagerens oplysninger ikke stemmer, skal du sætte transaktionen på pause og undersøge sagen.

Sikkerhedsforanstaltninger til beskyttelse af din eksterne bankkonto:

• Hold dit styresystem opdateret.
  • Log af, når du er færdig med at bruge din bankapp.
  • Lås din enhed med en pinkode eller biometri.
  • Brug kun pålidelige og sikre kilder, når du downloader.
  • Brug sikre netværk, der starter med HTTPS.
  • Sørg for at have en stærk adgangskode med tal og specialtegn.
  • Skift din adgangskode jævnligt.
  • Brug ikke dine personlige oplysninger i dine adgangskoder eller pinkoder til kort.
  • Aktivér tofaktorgodkendelse, når det er muligt.
  • Del ikke dine loginoplysninger.

Sikkerhed ved oprettelse

Hent Revolut-appen i App Store eller Google Play, indtast dit telefonnummer, vælg en adgangskode, og følg trinnene for at blive verificeret. Du kan også oprette dig på Revoluts hjemmeside.

Få mere at vide om, hvordan Revolut beskytter dig mod svindel, i disse ofte stillede spørgsmål.