Hvordan rapporterer jeg en mistænkelig opringning, e-mail, et mistænkeligt link eller en mistænkelig sms?

Hvis du modtager et mistænkeligt opkald, en mistænkelig e-mail, et mistænkeligt link eller en mistænkelig sms fra en person, som du tror udgiver sig for at være fra Revolut, er det vigtigt, at du straks melder det. Din årvågenhed beskytter ikke kun dine personlige oplysninger og dine økonomiske oplysninger, men hjælper også med at bekæmpe cyberkriminalitet.

Revolut vil aldrig ringe til dig og bede dig om at overføre penge til en 'sikker konto'. Vi vil heller aldrig bede dig om at foretage en betaling via en sms.

Hvis du bemærker mistænkelig aktivitet i forbindelse med din Revolut-konto, kan du gøre følgende:

1. Hvis du ser betalinger, du ikke kan genkende, skal du spærre dit kort. Sådan gør du i appen: Gå til afsnittet Kort (ikonet øverst til højre) → vælg det kort, du vil spærre → 'Spær kort'.
  2. Hvis det er en kortbetaling, skal du udfylde en tilbageførselsformular for at forsøge at få pengene tilbage. Gå til din betalingshistorik → vælg 'Få hjælp' → vælg det mest relevante valg.
  3. Hvis det er en bankoverførsel, skal du anmelde den. Vælg overførslen i din liste over betalinger → 'Få hjælp' → 'Anmeld denne overførsel som svindel'. Når det er gjort, skal du vælge overførslen for at se, om den kan annulleres.

Hvad kan jeg gøre, hvis jeg er blevet snydt?

1. Afbryd al kommunikation med svindleren.
  2. Kontakt os med det samme på chat i appen.
  3. Vi anbefaler, at du anmelder det til en regulerende institution. Du kan finde nyttige kontaktoplysninger i disse ofte stillede spørgsmål i vores hjælpecenter.

Du kan få mere at vide om forskellige typer svindel ved at besøge vores ofte stillede spørgsmål.