Jeg har modtaget et opkald fra Revolut. Hvordan kan jeg være sikker på, at det ikke er svindel?

Svindlere kan ringe og udgive sig for at være repræsentanter fra pålidelige finansielle institutioner som Revolut. De bruger ofte forskellige svindelmetoder for at presse dig til at dele følsomme oplysninger eller foretage uautoriserede betalinger.

Hvad kan jeg gøre for at undgå svindel?

1. Vær forsigtig med opkald fra ukendte numre, og bekræft, hvem der ringer. Du kan bekræfte opkaldets ægthed ved at kontakte os via chatten i appen.
  2. Husk, at vi aldrig ringer til dig, medmindre vi har aftalt det på forhånd.
  3. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et opkald er ægte, skal du ikke give nogen personlige eller økonomiske oplysninger. Kontakt i stedet Revoluts kundeservice på en sikker måde via chatten i appen.

Revolut-medarbejdere vil aldrig gøre følgende:

1. Fortælle dig, at dine penge er i fare, eller bede dig om at overføre penge til en 'sikker konto'.
  2. Presse dig til at overføre penge til en anden konto.
  3. Spørge efter dine adgangskoder, pinkoder, kortoplysninger eller andre følsomme personoplysninger.

Hvad kan jeg gøre, hvis jeg er blevet snydt?

1. Afbryd al kommunikation med svindleren.
  2. Kontakt os med det samme på chat i appen.
  3. Vi anbefaler, at du anmelder det til en regulerende institution. Du kan finde nogle nyttige kontaktoplysninger i disse ofte stillede spørgsmål i vores hjælpecenter.