Hvordan ændrer jeg min booking af et ophold?

Her kan du få mere at vide om, hvordan du ændrer oplysningerne i din booking af et ophold:

Ændring af datoer

Hvis du ønsker at ændre datoerne for din booking, anbefaler vi, at du annullerer din booking og booker igen i appen.

Du kan også udfylde en formular i appen for at ændre datoerne for din booking. Sådan gør du:

1. Gå til 'Livsstil' i menuen nederst.
  2. Vælg 'Rejser' og derefter 'Bookinger'.
  3. Vælg din booking, og vælg derefter 'Administrer din booking'.
  4. Tryk på 'Ændr datoer'.

Ændring af gæsteoplysninger

Hvis du vil ændre gæsteoplysningerne på din booking, anbefaler vi, at du udfylder formularen i appen nedenfor. Dette vil starte en chat med Revoluts kundeservice. En medarbejder kan så se på, om ændringen kan foretages manuelt.

Du kan også starte en ny chat i appen. Sådan gør du:

1. Gå til din profil (ikonet øverst til venstre med dine initialer eller dit billede).
  2. Vælg 'Hjælp'.
  3. Vælg emne.
  4. Vælg 'Chat med os'.

Når bookingen er bekræftet, kan du ikke længere ændre den tilknyttede e-mailadresse.

Ændring af gæsteoplysninger på en booking

Ændring af værelsestype

Hvis du ønsker at ændre værelsestype, anbefaler vi, at du annullerer din booking og booker igen i appen.

Du kan også ændre din værelsestype ved at udfylde formularen i appen nedenfor. Dette vil starte en chat med Revoluts kundeservice. En medarbejder kan så se på, om ændringen kan foretages manuelt.

Ændring af andre oplysninger i bookingen

Bookinger hos Vrbo

Hvis du vil ændre dine oplysninger for en booking hos Vrbo, kan du anmode om det via et link i din bekræftelsesmail fra Vrbo. Dette link fører dig til Vrbos hjemmeside, hvor du kan få hjælp af Vrbos kundeservice til at administrere din booking.

Du kan få mere at vide om ændring af bookinger hos Vrbo på deres hjemmeside.

Vilkår og betingelser for Ophold gælder.