Hvordan booker jeg overnatning gennem Ophold?

Sådan booker du et ophold i appen

1. Gå til 'Livsstil' i menuen i bunden af skærmen.
  2. Tryk på 'Rejser'.
  3. Vælg 'Ophold', og følg vejledningen for at indtaste din destination, datoer og antal gæster.
  4. Brug filtrene til at finde det ophold, der passer bedst til dig.

Gennemgå følgende, inden du booker:

• Sengevalg
  • Afbestillingspolitik
  • Overnatningsstedets politikker og regler.

Af sikkerhedsmæssige årsager skal du bekræfte dine personlige oplysninger, før du betaler. Afhængigt af din bookingtype vil du enten blive opkrævet betalingen med det samme (betal nu), eller når du er på stedet (betal på overnatningsstedet).

Reservationer, hvor du betaler med det samme eller på overnatningsstedet

1. Du kan få cashback med det samme.
  2. Hvis du har reserveret et ophold, hvor du betaler på overnatningsstedet, får du kun cashback, hvis du betaler med dit Revolut-kort. Cashback bliver behandlet inden udgangen af den efterfølgende måned efter din udtjekningsdato.

Bookinger hos Vrbo og betaling på overnatningsstedet

1. Du skal bruge et fysisk debetkort, der er tilknyttet din konto.
  2. Hvis du booker hos Vrbo, vil du modtage en e-mail fra dem. Hvis du ikke kan se den, skal du tjekke din mappe med spam.

Vilkår og betingelser for Ophold gælder.