Konfigurer direkte indskud for din løn

Du kan modtage overførsler fra din arbejdsgiver direkte på din Revolut-konto i AED, AUD, BGN, CAD, CHF, CZK, DKK, EUR, GBP, HKD, HUF, ILS, JPY, MXN, NOK, NZD, PLN, QAR, RON, RSD, SAR, SEK, SGD, THB, TRY, USD, ZAR.

Hvis du vil have din løn udbetalt til din Revolut-konto, skal du bruge dine kontooplysninger. Du kan finde dem ved at følge disse trin:

• Gå til Startskærmen.
  • Tryk på '+ Indsæt penge'.
  • Vælg den valuta, du vil modtage penge i, ved at trykke på pilen, der peger nedad.
  • Tryk på 'Skift', og rul ned og vælg 'Almindelig bankoverførsel'.

Dette fører dig til de valgte valutaoplysninger. Du kan dele dem med din arbejdsgiver og anmode om at få din løncheck overført dertil.

En lønoverførsel minder meget om en almindelig overførsel. Af denne årsag vil tidsrammer og gebyrer normalt være de samme.

Du kan læse flere oplysninger om tidsrammer i denne artikel og oplysninger om gebyrer i denne artikel.

Hvis du ikke har modtaget din løn, kan du se mere i denne artikel.