Hvordan kan jeg modtage EUR-overførsler til min Revolut-konto?

Sådan modtager du EUR på din Revolut-konto:

• Gå til 'Hjem' i appen.
  • Tryk på 'Konti' under din saldo.
  • Vælg den EUR-konto, du vil modtage penge i. Hvis du ikke har en, kan du trykke på 'Tilføj ny' og derefter vælge denne konto
  • Tryk på 'Oplysninger'
  • Vælg 'Lokal'

Brug de angivne oplysninger (IBAN, BIC-kode/SWIFT-kode) og dit navn til at indlede en overførsel fra din eksterne banks hjemmeside eller app. Du kan også dele dine kontooplysninger med den person eller virksomhed, der skal betale dig.

EUR-overførsler via den almindelige SEPA-metode kan tage op til 2 hverdage. Hvis afsenderbanken understøtter SEPA Instant, modtages pengene i løbet af få sekunder. Modtagelsen af EUR-overførsler på din konto via SWIFT kan tage 3-5 hverdage.

I øjeblikket tilbyder vi ikke overførsler fra disse lande/regioner og valutaer. Du kan få mere at vide om at modtage overførsler fra udlandet ved at trykke her.