Sådan modtager du en bankoverførsel

Sådan indsætter du penge på din Revolut-konto med en bankoverførsel

1. Gå til 'Hjem' i menuen nederst.
  2. Vælg 'Konti' under din saldo.
  3. Vælg din Primær-, Fælles- eller Pro- konto, eller vælg '+ Tilføj ny' for at oprette en ny konto.
  4. Tryk på 'Oplysninger' → 'Del', eller tryk på oplysningerne for at kopiere dem.

Du kan se dine bankoplysninger i disse ofte stillede spørgsmål.

Hvis du indbetaler dine egne penge, har du flere muligheder. Du kan læse mere om indbetaling af bankoverførsler i denne artikel.

Tidsfrister

Hvis du vil se status for en bankoverførsel til din Revolut-konto eller have hjælp, hvis overførslen tager længere tid end forventet, skal du bruge dette link.

Grænser

Der er ingen grænser for modtagelse af bankoverførsler.Der er normalt ikke brug for yderligere oplysninger, når du modtager store beløb. Hvis vi har brug for mere information, kontakter vi dig via e-mail.

Gebyrer

Revolut opkræver ikke noget gebyr for at modtage en bankoverførsel. Den formidlende bank kan opkræve et gebyr. Du kan få mere at vide om gebyrer fra formidlende banker i vores ofte stillede spørgsmål.

Du kan få mere at vide om indgående overførsler i ofte stillede spørgsmål i vores hjælpecenter.