Hvorfor kan jeg ikke sende penge til en anden Revolut-kunde?

Ubekræftet konto

Din og modtagerens konto skal være verificeret. Verificeringsprocessen for nye konti kan tage nogle dage.

Låst eller begrænset konto

Hvis en konto (enten din eller modtagerens) er begrænset på nogen måde, kan du ikke sende eller modtage overførsler.

Internationale overførsler er deaktiveret

Hvis indstillingen 'Betaling mellem venner' er deaktiveret hos dig eller modtageren, blokeres alle overførsler.

Gå til indstillingerne for Sikkerhed & Privatliv

Fortrolighedsårsager

Revolut skal udføre nødvendige kontroller i henhold til loven for at validere sikkerheden af overførselsprocessen.

Ikke nok penge

Hvis du mangler midler for at gennemføre en overførsel, kan du ikke gennemføre en anmodning eller sende en ny overførsel.

Indsæt penge