Hvad er niveauinddelte kryptopriser, og hvordan fungerer de?

Niveaubaserede priser for kryptovaluta er en ny prisstruktur, der giver dig adgang til lavere gebyrer, når du handler for bestemte beløb.

Afhængigt af dit abonnement, din placering og din handelsvolumen i løbet af de sidste 30 dage, kan du få lavere gebyrer, hvis din handelsvolumen falder inden for et bestemt niveau.

Du kan se din samlede handelsvolumen under 'Krypto' i appen.

Du får altid at vide, hvilke gebyrer der gælder, inden du afgiver en handel. Du kan se det på skærmen med ordrebekræftelsen.

Hvis du vælger 'Gebyr' → 'Vekselgebyr', vil du kunne det gebyr, der gælder for din handel. Du kan på den samme vekselgebyrside vælge 'Lær mere' for at se de prisniveauer, der gælder for dit abonnement.

Du kan få mere at vide om abonnementspriserne i vores vilkår og betingelser.