Hvad er afnotering af krypto?

Med afnotering menes fjernelse af én eller flere af vores tilbudte kryptovalutaer (tokens).

Når et token skal afnoteres, giver vi dig besked på forhånd, så du får mulighed for at sælge eller hæve din krypto til en ekstern wallet (hvis det er relevant). Når afnoteringen meddeles, stopper alt købsaktivitet. Det inkluderer eventuelle aftalte limitordrer for køb.

På dagen for afnoteringen fjernes det pågældende token helt fra appen, og en eventuel restsaldo veksles til din primære valuta (DKK) til den gældende markedspris på transaktionstidspunktet.

Læs mere om afnotering i vores vilkår og betingelser (2. Tilgængelige kryptovalutaer).