Hvorfor står min kryptohævning som afventende?

Når du har gennemført din hævning, kan status for din transaktion forblive afventende i et kort tidsrum. Varigheden bestemmes af netværksbelastningen og den type token, du forsøger at sende. I gennemsnit kan kryptohævninger til eksterne wallets tage fra et par minutter til en time. I nogle tilfælde endda længere.

Når den er blevet bekræftet, gennemføres transaktionen, og du modtager en bekræftelse. Du kan holde øje med en transaktions status i blockchain explorer. Du kan finde et link på skærmen med overførselsoplysninger.