Skal jeg betale skat af mine mit udbytte fra krypto?

Den skat, der skal betales på kryptogevinster, afhænger af det land, du bor i. Vi anbefaler, at du får professionel skatterådgivning. I de fleste lande skal du muligvis betale skat af det overskud, du får på at købe og sælge kryptovalutaer.

Du kan automatisk synkronisere dine kryptotransaktioner med tredjepartsudbydere af skatteopgørelser via API. Vi har dog i øjeblikket et samarbejde med Koinly, som giver dig en særlig rabat på opgørelser over kryptoskat.

For at være berettiget til rabatten skal du kontrollere, at du har den seneste version af Revolut-appen og gå til Koinlys websted for at oprette en konto med et par tryk.