Hvordan tilmelder jeg mig en Koinly-konto, så jeg kan få en nedsat skatteopgørelse for min kryptoindtjening hos Revolut?

For at være berettiget til Koinlys rabat skal du kontrollere, at du har den seneste version af Revolut-appen og gå til Koinlys websted for at oprette en konto med et par tryk.

Du vil blive bedt om at oprette en konto hos Koinly, tilknytte din Revolut-konto, hvorefter du får adgang til skatteopgørelser med rabat. Du kan også finde dette tilbud på fanen 'Krypto' i din app ved at trykke på de tre prikker ud for din saldo. Dine kryptotransaktioner synkroniseres automatisk.

Vilkår & betingelser er gældende, og du er alene ansvarlig for at indberette dine egne skatter.