Hvad er kryptosmåpenge?

Småpenge til kryptovaluta er en funktion, der automatisk oprunder beløbet på dine køb med dit Revolut-kort til nærmeste hele krone og køber kryptovaluta, som du vælger, for de oprundede beløb.

Hvis du vil gange dine småpenge med 2, 3, 4 eller endda 10, kan du vælge den ønskede kryptotoken og en multiplikator for småpenge. Du kan læse mere om, hvordan beregningen fungerer, i dette svar på et ofte stillet spørgsmål i vores hjælpecenter.

For at konfigurere dine småpenge skal du gå til 'Krypto' i den nederste menu → 'Mere' → 'Indstillinger' → 'Småpenge'.

Derefter kan du:

• købe den ønskede kryptovaluta med dine småpenge
  • vælge multiplikatoren for småpenge.

Du kan til enhver tid deaktivere småpenge ved at følge de samme trin og vælge 'Fjern'.

Du vil ikke blive opkrævet vekselgebyrer, medmindre du overskrider dit abonnements grænser for rimelig brug. Læs mere i disse ofte stillede spørgsmål.