Hvordan kan jeg annullere eller tilbageføre en valutaveksling?

Det er desværre ikke muligt at annullere valutavekslinger, når vekslingen først er gennemført. Den eneste måde, du kan tilbageføre den på, er ved at foretage en ny veksling.

Hvis du ikke kan finde midlerne fra din veksling, skal du gå til sektionen "Konti" og trykke på pilen ud for din aktuelle saldo. Her kan du se en liste over dine aktive valutakonti. Nu kan du vælge den ønskede valuta og trykke på "Veksl".

Hvis du har brug for hjælp til at foretage en ny veksling, kan du læse "Hvordan veksler jeg penge?" i Ofte stillede spørgsmål.