Skal jeg åbne en Revolut-konto for at bruge Revolut Ramp?

Du behøver ikke at tilmelde dig Revolut for at bruge Ramp. Du kan åbne en Revolut Ramp-konto uden at have en bankkonto eller e-pengekonto hos Revolut.

Hvis du ikke har en Revolut-konto, skal du gennemføre vores identitetsbekræftelsesproces.

Hvis du allerede er Revolut-bruger, kan du springe vores identitetsbekræftelsesproces over, da vi kan bruge de oplysninger, du indleverede, da du åbnede din Revolut-konto i appen.