Hvordan kan jeg få en fuldstændig opgørelse over min Ramp-transaktion?

Du kan se dine gennemførte handelstransaktioner ved at åbne kontoudtoget eller transaktionslisten for det benyttede kort.

Hvis du har betalt med dit Revolut-kort, kan du se Ramp-transaktioner på din transaktionsliste i appen. Du finder transaktionslisten på hjemmeskærmen for den konto, du har betalt med. Se transaktionshistorikken ved at trykke på 'Se alle' under 'Seneste transaktioner'.

Når kryptovalutaen er blevet leveret, bør det være muligt at se den i den wallet, den blev sendt til.