Hoe kan ik het Revolut People abonnement opzeggen?

Je kunt je Revolut People abonnement op elk moment opzeggen. We brengen geen annuleringskosten in rekening.

De opzegtermijn is minimaal 1 maand voor het sluiten van je account, tenzij je een gratis proefperiode hebt (op elk moment opzegbaar). Je moet betalen voor de komende maand en aan het einde van die periode wordt je Revolut People account afgesloten.

Om je Revolut People account te sluiten:

1. Ga naar Revolut People instellingen
  2. Admin paneel
  3. Scroll naar beneden, selecteer Account sluiten en voltooi de flow