Waarom is mijn geldopname geweigerd?

Tik op Alles bekijken op het Start scherm en zoek de geweigerde transactie. Als je deze selecteert, worden de transactiegegevens weergegeven die de reden uitleggen en adviseren over wat je moet doen om de volgende transactie succesvol te maken.

De meest voorkomende redenen voor geweigerde betalingen zijn:

• Onvoldoende saldo
  • Invoer van de verkeerde pincode
  • Overschrijding van je maandelijkse uitgavenlimiet voor je kaart
  • Het uitschakelen van de categorie contant geld voor transacties bij geldautomaten in de instellingen voor uitgavenbeheer van jw kaart
  • Een kaart gebruiken in een land dat niet is toegestaan, zie hier