Hoe lang duurt het voordat een terugbetaling op mijn rekening wordt gestort?

Wanneer een handelaar akkoord is gegaan met een verzoek om terugbetaling, duurt het doorgaans 15 dagen of langer voordat het geld wordt ontvangen. We werken je bankafschrift automatisch bij zodra het geld op je Revolut-rekening is gestort. Als dit na 15 dagen nog niet het geval is, neem dan rechtstreeks contact op met de handelaar voor een update.

Helaas zijn we niet in staat om de terugbetaling rechtstreeks naar je bedrijf te sturen, of je een update over een specifieke handelaar te geven. Als je echter wacht op een terugbetaling van je oorspronkelijke kaartbetaling en deze niet binnen het verwachte tijdsbestek is aangekomen hoewel je wel een terugbetalingsbevestiging hebt ontvangen, dien dan een terugstortingsverzoek in zodat we je kunnen helpen:

• Ga naar Betalingen en selecteer de relevante transactie
  • Klik op Een probleem melden
  • Selecteer het probleem
  • Dien de aanvraag in en verstrek de gegevens

Houd je terugbetalingsbevestiging bij de hand voordat je met een medewerker spreekt en vergeet niet dat het tot 30 dagen kan duren voor Visa-transacties en tot 45 dagen voor MasterCard-transacties voordat je geschil is afgehandeld nadat het is gemeld door ons team. Als je binnen 15 dagen nadat je het terugvorderingsformulier hebt ingevuld nog niets van ons hebt gehoord, kun je hier een vervolgverzoek indienen.