Wat moet ik doen als ik een vertraagde (offline) transactie zie in de app?

Als je een vertraagde transactie ziet die je niet herkent, controleer dan of je een eerdere betaling aan de handelaar hebt gedaan en bekijk je oude transacties. De vorige transactie kan ongedaan zijn gemaakt en de handelaar kan je opnieuw in rekening hebben gebracht met een vertraagde betaling.

In zeldzame gevallen kunnen handelaren je twee keer kosten in rekening brengen (vaak onmiddellijk) met een dubbele offline betaling voor een enkele transactie. Dit is een zeldzaam probleem dat zich voordoet aan de kant van de handelaar en meestal maakt de handelaar de extra transactie binnen een paar dagen ongedaan.

Om niet-herkende of onjuiste kosten te melden, selecteer de betaling en vervolgens 'Hulp vragen' in ons online formulier voor terugstorting.