Kan ik kiezen welke rekeningen specifieke kaarten financieren?

Financieringsrekeningen wijzigen

Je kunt meerdere valutarekeningen aan je actieve kaart koppelen. Elke kaart moet aan minimaal één valutarekening worden gekoppeld. Om financieringsrekeningen te wijzigen:

• Ga naar Kaarten en selecteer de kaart
  • Klik naast de widget 'Uitgavencontroles' op 'Alles zien'
  • Tik op 'Financieringsrekeningen' om de lijst met rekeningen die aan een kaart zijn gekoppeld te zien en aan te passen

Budgets

Financieringsrekeningen kunnen ook als budgets worden gebruikt. Je kunt geld toevoegen aan een projectspecifieke rekening met een bepaald bedrag aan financiering en vervolgens teamkaarten koppelen aan die ene rekening. Kaarthouders hebben dan alleen toegang tot financiering van die rekening. Klik hier om meer valutarekeningen aan te maken.

Opmerking: je toegang kan beperkt zijn. Als je bepaalde acties niet kunt uitvoeren, of als je je toestemmingen wilt uitbreiden, neem dan contact op met de eigenaar of beheerder van je zakelijke rekening.

Bekijk deze pagina om te weten ter komen welke landen kaartbetalingen aanvaarden en deze pagina om hun lijst met valuta's te zien.