Hoe sluit ik mijn rekening?

Je rekening sluiten:

1. Ga naar Instellingen door te klikken op je rekeningnaam in de linkerbovenhoek
  2. Ga naar Rekening & documenten
  3. Scrol naar beneden en klik op Zakelijke rekening sluiten
  • Kies een reden waarom je je rekening sluit
  • Je rekening wordt direct gesloten

Vergeet niet:

• Eerst al het geld van de rekening te halen
  • Te controleren of er geen transacties in behandeling zijn
  • Als je contact opneemt met ons team, moet je de gegevens van het document dat je ons hebt verstrekt tijdens het aanmaken van je rekening bij de hand hebben
  • Je rekening moet op aan een basisplan gekoppeld zijn. Als je een betaald plan hebt, wijzig dan je abonnement op de Factureringspagina
  • Je betaalt GBP 49 (of het equivalent in een andere valuta) voor elke gratis Metal-kaart die in de afgelopen 3 maanden voor je is uitgegeven (zie hier).

Alleen de eigenaar van de rekening heeft het recht om de sluiting van een zakelijke rekening te verzoeken. In bepaalde specifieke situaties kunnen we je rekening mogelijk niet onmiddellijk sluiten.