Wat moet ik doen als de e-maillink om mijn wachtwoord of toegangscode opnieuw in te stellen niet werkt?

Als je hebt geprobeerd je wachtwoord (web-login) of wachtwoordcode (mobiele app-login) te resetten, maar je hebt geen e-mail ontvangen met de reset-link, zijn hier een paar dingen die je kunt proberen:

• Als je op de mobiele app bent, zorg er dan voor dat de app van Revolut Business is (zwart pictogram) en niet Revolut (wit pictogram)
  • Controleer je spam-map
  • Voeg ons domein'no-reply@revolut.com'toe aan je lijst met 'veilige afzenders'.
  • Vraag de reset-link aan en open deze op hetzelfde apparaat en dezelfde browser

Als je nog steeds problemen ondervindt, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam. Klik hiervoor op Chat met ons onder dit artikel (je moet zijn ingelogd). Als je niet kunt inloggen, ga dan naar de pagina voor wachtwoordherstel en klik vervolgens op Neem contact op met ons (er wordt gevraagd om wat informatie in te vullen).