Hoe stel ik mijn Revolut Reader in?

Om je Revolut Reader in te stellen moet je over een volledig actieve Handelaarsrekening beschikken, en je identiteitsverificatie voltooid hebben. Je profiel moet ook over voldoende gebruiksmachtigingen beschikken. Deze kunnen worden gegeven door je accountbeheerder.

Zodra je helemaal klaar bent, volg je gewoon de volgende stappen:

• Open de mobiele app voor Revolut Business
  • Ga naar het tabblad Handelaar
  • Selecteer 'Nieuw verzoek'
  • Kies 'Kaartlezer' en 'sluit een kaartlezer aan'
  • Er verschijnt een pop-up venster en je wordt gevraagd een kaartlezer aan te sluiten via Bluetooth
  • Scan en selecteer de kaartlezer
  • Bevestig de zescijferige beveiligingscode op het apparaat en de kaartlezer voor de eerste koppeling.

Het installatieproces verloopt automatisch en je kunt binnen zes minuten een software-update verwachten.Zodra de verbinding tot stand is gebracht, word je naar het nieuwe scherm voor betalingsverzoeken geleid.

Lukte het installeren niet? Bekijk de eenvoudige troubleshooting hier.