Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn Revolut Business-rekening veilig is?

Hier volgen enkele tips om de veiligheid van je account te verbeteren:

• Wij raden je ten zeerste aan voorzichtig te zijn met het delen van je Business-rekeninggegevens, met name je kaartnummer, privé-adres en telefoonnummer - met iedereen, inclusief je collega's, die om je Revolut Business-inloggegevens vraagt.
  • Kies een sterk wachtwoord en wijzig het regelmatig. Bij voorkeur moet je wachtwoord anders zijn dan alle andere wachtwoorden die je online gebruikt.
  • Zorg ervoor dat het e-mailaccount waarmee je je aanmeldt veilig is. Iedereen die je e-mails kan lezen, heeft meer kans om toegang te krijgen tot je Revolut Business-rekening.