Hoe voorkom ik rekeningfraude?

Geef je inloggegevens en je wachtwoordcode voor de mobiele app nooit aan iemand anders. Als je vermoedt dat je rekening is gecompromitteerd, of als je vreemd gedrag of een niet-herkende overschrijving op je rekening opmerkt, wijzig dan je wachtwoord en chat met ons.

Vergeet niet dat we zelden via sms met onze klanten communiceren. Als we je rekening met je moeten bespreken, nemen we meestal contact met je op via e-mail of de chatondersteuning. Als je berichten ontvangt die er verdacht uitzien, stuur de afzender dan geen informatie en volg geen links.

Meer informatie over bescherming tegen fraude.