Waarom is mijn overschrijving mislukt?

We begrijpen dat mislukte overschrijvingen frustrerend kunnen zijn, en er zijn een paar redenen waarom dit gebeurd kan zijn. Om de reden van de mislukte overschrijving te zien, selecteer je je overschrijving in je lijst met transacties.

Enkele van de meest voorkomende redenen voor mislukking zijn

• De overschrijving is verstuurd naar een niet ondersteund land of valuta
  • Je hebt mogelijk onjuiste gegevens van de ontvanger gebruikt
  • Je hebt mogelijk de transferlimieten overschreden
  • Je kunt geen geld overschrijven naar je eigen rekening - gebruik in plaats daarvan valuta wissel
  • Mogelijk is je identiteitscontrole niet voltooid en zijn alle ID-documenten geldig tot op heden
  • De rekeningeigenaar heeft niet op tijd gereageerd op ons conformiteitsverzoek of onze chat, dus we hebben de overschrijving moeten afwijzen
  • Mogelijk heb je onvoldoende machtigingen om een overschrijving te doen vanaf de geselecteerde valutarekening.
  • De begunstigde bank heeft het geld geweigerd. Vraag in dat geval de ontvanger om rechtstreeks contact op te nemen met hun bank voor meer informatie
  • We hebben je rekening moeten beperken vanwege een lopend onderzoek

Als je meldingen ontvangt over een mislukte overschrijving, ga dan naar de sectie BetalingenOverschrijvingen tab → scroll naar beneden om Mislukt overschrijvingen te zien en selecteer de overschrijving → klik vervolgens op Opnieuw proberen om de overschrijving opnieuw in te dienen of selecteer Verwijderen om de overschrijving uit de Mislukt lijst te verwijderen.