Waarom is mijn overschrijving teruggestuurd?

Er zijn verschillende redenen waarom een overschrijving geblokkeerd of teruggedraaid kan zijn. Om erachter te komen waarom een overschrijving niet gelukt is, klik je op de overschrijving in je Transactielijst en bekijk je het infopaneel.

De meest voorkomende redenen voor teruggestuurde overschrijvingen zijn:

• Rekening is gesloten
  • Er zijn onjuiste gegevens gebruikt
  • Het geld werd niet geaccepteerd
  • Er was een verwerkingsprobleem met de ontvangende bank

De overschrijving moet binnen 5 werkdagen terug op je rekening staan als het een lokale overschrijving is en meestal tot 20 werkdagen in het geval van internationale overschrijvingen. In sommige gevallen kan het echter langer duren.

Als de ontvangende bank je naar ons doorverwijst, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam via chat.