Hoe bewerk ik de toegang van een teamlid tot een valutarekening?

Volg deze stappen om toegang tot specifieke valutarekeningen voor andere teamleden toe te voegen of te verwijderen:

• Ga naar het Dashboard → kies de specifieke rekening → klik op de knop met de drie stippen (...) → ‘Rekeninginstellingen’
  • Kies de optie ‘Rekeningtoegang’ → ‘Beheren’
  • Selecteer of deselecteer de naam van een teamlid → klik op 'Bijwerken' om de wijzigingen op te slaan

Je kunt ook naar het profiel van een specifiek teamlid gaan en de volgende stappen volgen:

• Ga naar het tabblad Team → selecteer een teamlid
  • Klik op 'Rekeningen' → 'Beheren'
  • Schakel de toegang tot specifieke rekeningen in of uit → klik op 'Bijwerken' om de wijzigingen op te slaan

Om een teamlid te voegen aan of te verwijderen van een valutarekening, moet je voor alle rekeningen ‘toevoeg-, verwijder- en beheer’-toestemmingen hebben, inclusief toestemming om teamleden toegang te geven, en om alle teamleden en hun toestemmingen op je rekening te bekijken'.